Metal, metal işleme, kimya, otomotiv, plastik enjeksiyon şeklinde sektörler başta olmak suretiyle tüm sektörlerdeki firmaların iş süreçlerinin tamamında yazılım çözümleri sunan WOC Yazılım, yüzde 100 yerli ERP yazılımıyla da öne çıkıyor.
Sanayi 4.0 üretim standardına haiz olan WOC Yazılım, suni zeka ve makine öğrenimiyle güçlendirilmiş çözümler, bulut tabanlı altyapılar, analitik odaklı yaklaşımlar, sürdürülebilir çözümler ve esnek, yüksek entegrasyon kabiliyetine haiz, kullanıcı dostu, mobil uyumlu, güvenli ve ölçeklenebilir çözümleri firmalarla bir araya getiriyor.
WOC Yazılım’ın geliştirdiği WOC ERP, bununla birlikte yüzde 100 bulut tabanlı olma özelliğine de haiz. Bu sayede de işletmelere, tek noktadan denetim, erişilebilirlik, maliyet tasarrufu, esneklik, IT ekibinden tutum ve fazladan güvenlik gerektirmeme şeklinde faydalar sağlıyor.
Üretim süreçlerinin tüm aşamalarında çözümler sunan WOC Yazılım, ERP sisteminin kurulumunun arkasından da müşterilerine 2 yıl da parasız destek veriyor.
”Dikey büyümede ilk hedefimiz Almanya”
Türkiye’nin üretim devi birçok firmayla emek verme yürüten, İstanbul, Ankara, Samsun ve Bursa şeklinde mühim şehirlerde bayilikleri bulunan WOC Yazılım, Azerbaycan, Rusya, Özbekistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde de her geçen gün büyümeye devam ediyor. Firmanın Dubai’de de satış ofisi bulunuyor.
2024 yılındaki ihracat hedeflerine dair konuşan WOC Yazılım CEO’su Burak Selçuk ”İhracatta dikey gelişme gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz ilk ülke Almanya’dır. Var olduğumuz ülkelerde ise etkinlik alanımızı genişletmeyi ve daha oldukça firmaya çözüm sunmayı planlıyoruz. Ek olarak yurtdışı hedeflerimizin paralelinde, yerli ve ulusal teknolojimizi bayilik ağıyla büyüterek bölgesel bayilere daha oldukça yatırım yapmak da 2024 yılı hedeflerimiz içinde içeriyor” dedi.
”Türkiye yazılımda dünya genelinde mühim bir oyuncu”
Yazılım sektörünün ülkemizdeki konumuna ilişkin de görüş bildiren Selçuk, “Türkiye’deki yazılım sektörü, son yıllarda hızla büyüyen ve gelişen bir alan. Ülkemizin genç nüfusu ve teknolojiye olan ilgisi, yazılım sektörünü destekleyen mühim bir faktördür. Mobil uygulamalar, web tabanlı çözümler, suni zekâ, bulut bilişim ve öteki ileri teknoloji alanlarında başarı göstermiş projelere imza atıldı. Türkiye, dünya genelinde yazılım geliştirme mevzusunda mühim bir oyuncu haline geldi. Yakın vadede oldukça daha başarı göstermiş sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.