Milvus Robotics, robot ve yazılım çözümleri ile fabrikalar ve depolarda intralojistik süreçlerinin akıllandırılması vizyonu doğrultusunda hizmet veren robotik girişimi olarak öne çıkıyor. Otonom mobil robot teknolojisinin yapınak ve depolar için daha ergonomik, erişilebilir ve yararlı bir halde kullanılmasını hedefleyen Milvus, geliştirmiş olduğu yenilikçi teknoloji vesilesiyle müşterilerinin operatörlerle aynı alanda ve bağımsız çalışabilecek robotlarla herhangi bir altyapı kurulumu gerçekleştirmeden operasyonların ve organizasyonun bir üst seviyeye taşıyabilmesini sağlıyor. Tüm adımları anlık seyretme imkânı sunan tam entegre araç-gereç geçirme süreçleriyle hem üretkenliği hem de verimliliği en üst düzeye çıkarabiliyor.
Milvus Robotics, Türkiye’de, robotlar ile beraber bunların otonomi yazılımları, trafik ve filo yönetim yazılımları, vazife yöneticileri ve öteki sistemlerle entegrasyon altyapıları hususunda anahtar teslimi çözüm üreten öncü firmalar içinde yer ediniyor. Girişim, geliştirdiği AMR (Autonomous Mobile Robot) teknolojisi ile Unilever, Nissan, Şişecam, BSH, Henkel benzer biçimde tanınmış birçok global firmaya yurt içinde ve yurt haricinde hizmet veriyor. Ek olarak, robotları ile dünyanın 15 değişik ülkesinde 2 milyonun üstünde emek verme saatine ulaşarak dikkat çeken bir performans sergiledi.
“Teknik destek ve ArGe ekiplerimize yaptığımız yatırımlarımıza hız vereceğiz”
Aldıkları yatırıma ilişkin açıklamalarda bulunan Milvus Robotics CEO’su Şamil Özden, “Halihazırda almış olduğumuz yatırım ve önümüzdeki süreçte devam edecek turlarla beraber şu anda sürdürdüğümüz yurt dışı satış ve pazarlama organizasyonlarımızı bilhassa ABD ve Avrupa pazarlarında hızlandırmayı hedefliyoruz. Paralelde de bilhassa teknik destek ve ArGe ekiplerimize yaptığımız yatırımlarımıza hız vereceğiz. Bu doğrultuda, derin teknoloji yatırımlarıyla ön plana çıkan APY ile beraber ilk yatırım turumuzu tamamlamış olmaktan dolayı mutluyuz.” ifadelerini kullandı.
“Milvus’un gelişme yolculuğuna mühim katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz”
Yatırım sürecine dair konuşan APY Ventures Yöneticisi Mustafa Keçeli, “Yalnızca finansal yatırımcı olmayıp, yatırım yaptığımız fon stratejileri itibarıyla da girişim şirketlerine yönelik bir ekosistem sunuyoruz. Girişimlere Bilişim Vadisi GSYF ile Bilişim Vadisi’nde şekillenen mobilite ekosisteminin bir paydaşı olma fırsatı sunuyoruz. Türkiye sanayisinin öncülerinden olan OSTİM Bölgesi için kurduğumuz OSTİM GSYF ile bölgede etkinlik gösteren endüstri kuruluşlarıyla yakalayacağımız sinerjiyle beraber de Milvus’un gelişme yolculuğuna mühim katkılar sağlayacağımızı düşünüyoruz. Robotik ve mekatronik alanında oldukça tecrübeli bir ekibe haiz olan Milvus hem üretim hem de Ar-Ge anlamında yüksek yetenekli bir girişim olarak rakiplerinden ayrışmış durumda. Geleneksel üretimin teknoloji adaptasyonunu hızlandıracak bu biçim teknoloji girişimlerine yatırım halletmeye ve ekosisteme katkı sağlamaya önümüzdeki dönemde de devam etmeyi hedefliyoruz.” dedi.
Basit ve lezzetli bir pizza tarifi: Malzemeler: Hamur için: 500 gr un 1 paket (10…
Acil Tıp Uzmanının Görevi Acil tıp uzmanları, sıhhat hizmetleri sunumunda dirimsel bir yere haiz olan…
Yeni Düzenlemenin Amacı Yeni düzenleme, 1 Ocak'tan itibaren 60-65 yaş aralığındaki bireylerin toplu ulaşımda daha…
Emeklilere Yılbaşı İkramiyesi Verilecek mi? Gözler Hükümetin Açıklamasında Yılbaşı yaklaşırken, emeklilerin en çok merak ettiği…
Uzak Şehir 6. Bölüm Özeti Uzak Şehir dizisi, her bölümünde izleyicilere yoğun duygusal deneyimler sunarak…
Akut Bakteriyel Rinosinüzit AKUT BAKTERİYEL RİNOSİNÜZİT Akut rinosinüzit, paranazal sinüs mukozasının enflamasyonudur. Burun mukozası da…