Categories: SAĞLIK

Kalıcı oje nasıl çıkar? – Kalıcı oje nedir?

Kalıcı oje nasıl çıkar? – Kalıcı oje nedir?

Kadınlar her zaman güzel ve bakımlı görünmek ister. Özellikle bakım konusunda özen gösterilmiş eller kadınlar için oldukça önemlidir. Ellerin her daim güzel ve bakımlı gözükmesi, özenle bakılmış tırnaklardan geçer. Son yıllarda kalıcı ojeler fazlasıyla ilgi görmüştür. Uzun süre tırnaklardan çıkmayan kalıcı ojeler her ne kadar kusursuz görünseler de çıkarması oldukça zordur. Profesyonel ekipmanlar ile yapılan kalıcı ojeleri, evde kolay bir uygulama ile tırnaklarınızdan çıkarabilirsiniz. Peki kalıcı oje nasıl çıkarılır? sorusunun cevabını vermeden önce kalıcı ojenin ne olduğunu öğrenelim.

Kalıcı oje nedir?

Kalıcı oje özel jel malzemelerden üretilmiştir. Bu ojeleri ortalama 2 hafta ile 3 hafta arasında kullanabilirsiniz. UV teknolojisi ile ojelerin kalıcılığı artırılır ve böylelikle ojelerin kullanım süresi uzamış olur. Tabii ki kullanım süresi kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Kalıcı oje uygulamasında özel cihazlar kullanılır. Bu cihazlar ojeyi tırnak üzerine yapıştırır ve kalıcı ojenin kurumasını sağlar. Kalıcı oje özel makineler ile yapıldığı için bu işlemi evde yapmanız mümkün olmayacaktır.

Kalıcı oje nasıl çıkar?

Kalıcı ojeyi yaptırdınız fakat bir süre sonra renginden sıkıldınız ve nasıl çıkaracağınızı bilmiyorsanız, sizin için evde kolayca uygulayabileceğiniz bir yöntemden bahsedeceğiz.

-İlk olarak yapmanız gereken tırnaklarınızın üstünü törpülemek olacaktır. Daha sonra birkaç parçaya ayırdığınız pamukların üzerine aseton dökün ve her bir tırnağınızın üzerine bu asetonlu pamukları dikkatlice yerleştirin.

-Bu işlemden sonra alüminyum folyoyu eşit parçalarda keserek, asetonlu pamuk bulunan tırnaklarınıza yerleştirin ve sarın.

-İşlemi yaparken folyoların açılmamasına dikkat edin. 5 dakika bekleyin ve 5 dakika sonra ojeyi tırnaklarınızın üzerinden yavaşça ovalayarak çıkarın.

-Tırnaklarınızın üzerinde kalan küçük parçaları sivri bir alet yardımıyla tırnaklarınızın kenarlarından kazıyabilirsiniz. Son olarak tırnaklarınızın üzerine bakım yağı sürmeyi unutmayın.

admin

Recent Posts

1 Ocak’tan İtibaren Geçerli Olacak: Toplu Ulaşımda Yeni 60-65 Yaş Kararı

Yeni Düzenlemenin Amacı Yeni düzenleme, 1 Ocak'tan itibaren 60-65 yaş aralığındaki bireylerin toplu ulaşımda daha…

2 gün ago

Emeklilere Yılbaşı İkramiyesi Verilecek mi? Gözler Hükümetin Açıklamasında

Emeklilere Yılbaşı İkramiyesi Verilecek mi? Gözler Hükümetin Açıklamasında Yılbaşı yaklaşırken, emeklilerin en çok merak ettiği…

2 gün ago

Uzak Şehir 6. Bölüm Özeti

Uzak Şehir 6. Bölüm Özeti Uzak Şehir dizisi, her bölümünde izleyicilere yoğun duygusal deneyimler sunarak…

2 gün ago

Akut Bakteriyel Rinosinüzit tedavi yöntemleri, nedenleri, tanısı

Akut Bakteriyel Rinosinüzit AKUT BAKTERİYEL RİNOSİNÜZİT Akut rinosinüzit, paranazal sinüs mukozasının enflamasyonudur. Burun mukozası da…

4 gün ago

Akut Otitis Media tedavi yöntemleri, nedenleri, tanısı

Akut Otitis Media AKUT OTİTİS MEDİA Akut otitis media (AOM) orta kulak ve havalı boşluklarının…

4 gün ago

Takım Sporları Çocuğunuzun Beyni İçin Büyük Puanlar Kazandırıyor

Yeni bir araştırma, çocuklukta takım sporlarının çocukların beynini keskinleştirmeye yardımcı olan özel bir şey olabileceğini…

4 gün ago