[ad_1]
Ellerimiz yüzümüze benzer şekilde, hacim kaybı, kırışıklık ve pigmentasyon değişiklikleri ile yaşlanır. Ancak ellerimiz yüzümüze kıyasla bakımını ihmal ettiğimiz bir bölge olduğu için belirtiler daha şiddetli olabilir. Ellerimizde yaşla birlikte açığa çıkan daha fazla tendon ve damar bulunduğundan yaşlanma belirtileri kendisini daha güçlü şekilde belli edecektir. Hyaluronik asit ve kalsiyum hidroksiapatit gibi dolgu maddeleri ellerde oluşan hacim kaybını iyileştirmek ve anti-aging oluşturmak adına tendon ve damarları kamufle etmek için kullanılabilir.
Ellerdeki yaşlanmanın nedeni yaşlanmanın doğal bir getirisi olan hacim kaybı olarak gösterilse dahi, güneşten gelen zararlı ultraviyole ışınlarının da ellerimizin yaşanmasında büyük etkisi vardır. Yüzümüzü koruduğumuz gibi, ellerimizi de zararlı güneş ışınlarından korumamız gerekiyor. Bu neden ile SPF 50 içeren kremleri hem elleriniz hem de yüzünüz için günlük alışkanlığınız haline getirmeniz gerekiyor.
Eller üzerine uygulanan dolgular, yaşlanma belirtilerini tersine çevirmek için kullanılan bir tedavi şeklidir. Yaşlanmaya bağlı olarak kaybedilen dokuyu yerine koymak için ellerin üzerine bir vücutta doğal olarak bulunan maddelerden yapılmış bir dolgu maddesi enjekte edilir. Böylece eller, genç ve canlı görünümlerine kavuşurlar. Eller üzerindeki doku kayıpları giderildikten sonra eğer varsa leke tedavisine başlanır. Leke tedavisi için çeşitli mezoterapi ve lazer protokollerinden yararlanılabilir.
[ad_2]
Muşamba Nedir, Ne Anlama Gelir? 03 Ekim 2024 Perşembe 22:40 ABONE OL Muşamba, su geçirmezlik…
Yıl 30 Ekim 2008 Perşembe 20:43 ABONE OL Yıl Nedir?Dünyanın, güneş çevresinde tam bir dolanım…
Gebelik Izlemi GEBELİK İZLEMİ Gebelik izlemi, gebeliğin planlanmasıyla başlayan, sağlıklı sürdürülmesini ve sorunsuz bir doğumu…
Menopoz MENOPOZ Menopoz, ovaryan aktivitenin (üreme ve östrojen yapımı) yitimi ertesinde, menstrüasyonun kalıcı olarak kesildiği…
Yeni bir araştırmaya göre, çok sayıda kadın, kadın üreme organlarının en yaygın kanseri olan endometriyal…
Her gün sekiz saat veya daha fazla oturan kişilerin, her hafta 140 dakikadan az orta/yoğun…